Prometheus Tour

Heyy ! Ne duruyorsun be, at kendini denize;
Geride bekleyenin varmış, aldırma;
Görmüyor musun, her yanda hürriyet;
Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol;
Git gidebildiğin yere…

…öyle yaptı Prometheus, kafasına koymuştu bir kere, insanlığın ateşe ve ateşin getireceği medeniyete ihtiyacı vardı. Onun göre insanlığın hürriyeti Zeus’un çirkin kardeşi, sanayi tanrısı Hephaistos’un alevler içerisindeki ocağının içerisindeki ufacık bir kıvılcımdı, ve bu kıvılcım insana medeniyeti getirecekti.

Ne var ki Zeus yanaşmaz buna, vermek istemez insanlığa ateşi.

Prometheus, çıkar sessizce tanrılar dağına ve Zeus’un kardeşi Hephaistos’un alevler içerisindeki ocağından bir kıvılcım çalar, ve bunu insanlığa hediye eder.

İşte böyledir Titan Prometheus’un hikayesi, aslında hikayenin daha devamı var, ama geri kalanını anlatmak için sizi ofisimize kahve içmeye bekliyoruz.

Gelelim acentamızın hikayesine ;

PROMETHEUS TOUR, GYG Turizm ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait 6885 numaralı TÜRSAB
(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ) üyesi A sınıfı seyahat acentesidir.

Butik kültür, tarih, arkeoloji, sanat ve doğa turları düzenliyor ve bunları dostlarımızın beğenisine sunuyoruz. Aslında sizinle beraber bizde, Kaş’ın Gömbe yaylasında geziyor, Urfa Soğmatar, Sin tağınağında Pagan kültürünü öğreniyor, eğleniyor ve neşeleniyoruz.

Turlarımızı ekosisteme ve dünya halklarının kültürlerine uygun tasarlıyor ve bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz yerlerde bir yabancı gibi değil, ahaliden biri gibi dolaşıyoruz.

Bu arada, yalnızca size değil, yurtdışından gelen gezginlerede tematik kültür ve doğa turları düzenliyoruz. Otel rezervasyonlarını, uçak biletlerini, taşımacılık hizmetlerini yapıyor ve en önemlisi rehberlik hizmetlerini büyük bir özenle veriyoruz.

Emin olun, ülkemizden büyük bir şaşkınlık içerisinde ayrılıyorlar ve dostlarına ülkemizin güzelliklerinden ve bunca farklı kültüre, hatta medeniyete nasılda kucak açtığından bahsediyorlar.

Ofisimiz Karaköy’de, Fransız Pasajının içerisinde. Hafta içi saat 09:00 – 18:00, Cumartesi günleri 10:00 – 17:00 saatleri arasında açığız, ama operasyon telefonumuz olan 0533 962 74 33 24 saat açık, diledeğiniz zaman arayabilirsiniz.

Dediğimiz gibi, Prometheus’un hikayesinin devamını dinlemek için sizi ofisimize bekliyoruz. Elbette, sıcacık ve köpüklü Türk kahvemiz var.

Can baba ne demişti, “Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz!” e, hadi bu ömürü harcadığımıza değsin bari, birlikte gezelim.